NETTERV

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a piacon fellelhető legújabb technológiákra épülnek. Ilyen például az Ubuntu Server vagy a Microsoft Windows Server, ha IT szolgáltatásról van szó, ha viszont programozásról, azon is belül web programozásból akkor weboldalainkat (ahogy eddig is) a legújabb HTML5, PHP 5 CSS3 és JavaScript hajtja. Tartjuk magunkat ezen a téren a Gyorsan, Olcsón, Minőségi weblapokat szlogenhez. De végre ezt a szolgáltatási kört kibővítettük és felülvizsgáltuk, ezen felül a portfóliónkba sok újdonság is helyet kapott, nézze meg mik is azok!

Webfejlesztés

Weboldalra van szüksége gyorsan? Mi vagyunk az ön partnere! A weboldalhoz szüksége van tárhelyre? Nem gond ezt is megoldjuk! Esetleg szeretné, ha karbantartanánk weboldalát? Természetesen! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy megírja igényeit és elérhetőségét a [email protected] -ra és egy értékesítő kollégánk vissza küldi az árajánlatot az ön címére. Vagy hívja a +36 30 724 99 46 -os számot és a telefonos kolléga rögzíti, adatait majd a továbbítja az értékesítés felé azokat, esetleg egyeztet önnel egy személyes találkozót!

Minden ügyfelünk egyedi igényei miatt árajánlatot csak az igények felmérése után tudunk küldeni!

Régi csomagárainkat az alábbi oldalon találhatja meg.

Ha tárhelyre és domainre van szüksége nézze meg parterünk ajánlatait!

Egyedi Szoftver fejlesztés

Egyedi, igényeinek megfelelő szoftverek fejlesztésére is megbízhat minket, önnek csak az igényeit kell felvázolnia mi kivitelezzük önnek. Bővebb információért keresse értékesítő kollégánkat a [email protected] e-mail címen.