NETTERV

Webfejlesztés

Webfejlesztés

A vállakozások egyik sarkalatos pontja a weben való megjelenés, nem minden vállalkozás tud fenntartani webfejlesztő és üzelemtető szakembereket. Weboldalra van szüksége gyorsan? Mi vagyunk az ön partnere! A weboldalhoz szüksége van tárhelyre? Nem gond ezt is megoldjuk! Esetleg szeretné, ha karbantartanánk weboldalát? Természetesen! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy megírja igényeit és elérhetőségét a [email protected] -ra és egy értékesítő kollégánk vissza küldi az árajánlatot az ön címére. Vagy hívja a +36 30 595 5797 -es számot és a telefonos kolléga rögzíti, adatait majd a továbbítja az értékesítés felé azokat, esetleg egyeztet önnel egy személyes találkozót!

Minden ügyfelünk egyedi igényei miatt árajánlatot csak az igények felmérése után tudunk küldeni!

Régi csomagárainkat az alábbi oldalon találhatja meg.

Ha tárhelyre és domainre van szüksége nézze meg parterünk ajánlatait! De természetesen teljes körű szolgáltatással is megbízhat bennünket, ilyenkor csak le kell írnia igényeit, mi megvalósítjuk önnek!

Dreamweaver html5 kód webfejlesztés

Mit kínálunk?

Minden általunk fejlesztett weblapot a WordPress* tartalomkezelő rendszererre fejlesztünk.

A WordPress nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami a MySQL adatbáziskezelőt használ adattárolásra.

Ha a kényelmet választja:

Ha teljeskörű ügyintézésünket választja, akkor mi a tárhelytől kezdve a weblapon át a levelezésig biztosítjuk önnek. Nem kell külön szerződnie tárhelyszolgáltatóval, miezt is elintézzük ön helyett. Ha ön ezt az opciót válassza, akkor minden weblapnál vállaljuk a további üzelemtetést is és a havi rendszeres karbantartást.

Ha rendelkezik tárhellyel:

Ha már ön rendelkezik egy tárhellyel, az nem probléma, mi kivitelezzük az ön igényeire szabott weboldalt. Ebben az esetben opcionálisan választhatja, hogy mi továbbra is üzemeltetjük weboldalát és rendszeresn karbantartjuk azt.

További szolgáltatásaink:

Vállaljuk továbbá weblapok üzemeltetését, weblapok keresőoptimalizálását Google AdWords kampány kezelését és egyéb szolgáltatást. Ezen felül a webfejlesztés szolgáltatásunkat választhatja egyéb szolgáltatásunk mellé, legyen az Rendszer üzemeltetés, Cloud vagy tanácsadás.

Weblapok üzemeltetésénél vállaljuk a weblap heti rendszeres frissítését, mind szoftveresen, mind tartalmilag.

Milyen Technológiákat alkalmazunk?

A webfejlesztések során a következő technológiákat alkalmazzuk:

HTML5:

html5_code

A HTML5 a HTML (Hypertext Markup Language, a webjelölőnyelve) korábbi verzióinak az átdolgozott változata. A kifejlesztésének egyik fő célja, hogy a webes alkalmazásokhoz ne legyen szükség pluginek (pl. Adobe Flash, Microsoft Silverlight, Oracle JavaFX) telepítésére. A specifikáció a HTML4 és az XHTML1 új verzióját jelenti, a hozzájuk tartozó DOM2 HTML API-val együtt. A HTML5 specifikációban leírt formátumba történő migráció HTML4-ről, vagy XHTML1-ről a legtöbb esetben egyszerű, mivel a visszamenőleges kompatibilitás biztosított. A specifikáció a közeljövőben támogatni fogja a Web Forms 2.0 specifikációt is.

 

 

JavaScript:

JavaScript_helloworld_codeA JavaScript programozási nyelv egy objektumalapú szkriptnyelv, amelyet weblapokon elterjedten használnak. Eredetileg Brendan Eich, a Netscape Communications mérnöke fejlesztette ki; neve először Mocha, majd LiveScript volt, később „JavaScript” nevet kapott, és szintaxisa közelebb került a Sun Microsystems Java programozási nyelvéhez. A JavaScriptet először 1997–99 között szabványosította az ECMAECMAScript” néven.

PHP

A PHP általános szerveroldali szkriptnyelv dinamikus weblapok készítésére. Az első szkriptnyelvek egyike, amely külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazható. A kódot a webszerver PHP processor modulja értelmezi, ezzel dinamikus weboldalakat hozva létre.[1] Rasmus Lerdorf 1995-ben indította útjára. Ma a The PHP Group tartja fenn és fejleszti.[2] A PHP szabad szoftver, de licence nem csereszabatos a GNU licensszel, mivel megkötéseket tartalmaz a PHP név használatára

Árajánlat kérés

Adatvédelmi és adatkezelési irányelveinket átolvastam és elfogadom!